Plan je afspraak eenvoudig in via onderstaand online agenda.

Selecteer een behandeling(en) en de gewenste datum en je krijgt voor die dag de beschikbare tijden te zien. Als je voor de eerste keer een afspraak maakt,dan worden er een aantal van jouw persoonlijke gegevens gevraagd in te voeren. Deze worden uiteraard met zorg behandeld. Door het ruime aanbod aan behandelingen zou het voor jou heel onoverzichtelijk worden om alle behandelingen online te plaatsen.

Advies: boek jouw beschikbare behandeltijd Gezichtsbehandeling op maat in. Geef eventueel bij ‘opmerkingen’ aan wat jouw wensen zijn of wat jouw voorkeur van behandeling is. Wil je graag iets extra’s toevoegen, zoals verven of harsen, voeg deze toe door te klikken op ‘extra modules tijdens de behandeling’.

Ben je nog nooit bij Beautysalon Cynthia geweest en kom je voor huidverbeterende behandelingen, boek dan de gezichtsbehandeling op maat van 90 minuten. Voor huidverbetering en of huidverzorging is het belangrijk om voldoende informatie te krijgen over jouw huid en jouw lichamelijke conditie (ziekte, stress e.d.). De behandeling begint met een warm welkom, en een intake.

Zo maak ik kennis met jouw en jij met mij !

Mocht jouw dag of tijdstip er helemaal niet bij staan, bel, whatsapp of e-mail mij gerust, dan kijken we samen voor een ander tijdstip.

Is de afspraak eenmaal ingeboekt, dan ontvang je daar een bevestiging van per e-mail. Een afspraak afzeggen is geen probleem, maar let wel op de annuleringsvoorwaarden dat je de afspraak minstens 24 uur van tevoren annuleert. Zo kan ik mogelijk nog iemand anders inplannen op dat tijdstip.

Tot ziens bij Beautysalon Cynthia!

Stralende beauty groet, May.

Selecteer een of meerdere behandelingen: