bio-peeling-2

Wil jij een stralende huid?

De 2B Biopeeling is een natuurlijke peeling en richt zich op pure huidverbetering. Deze kruidenpeeling bevat geen zuren en werkt in op het natuurlijke herstellingsvermogen van de huid. Het heeft een helende werking en pakt op innovatieve wijze onvolkomenheden van de huid aan. De huid vernieuwt zich en de teint licht op. Het is tevens de perfecte anti aging behandeling om preventief de huid stralend en gezond te houden.

In tegenstelling tot scrubs die oppervlakkig werken en vanaf de buitenkant dode huidcellen verwijderen, start de 2B Biopeeling het exfoliatieproces van binnen uit. Net zoals ons lichaam vreemde stoffen afstoot, stimuleren de krachtige 100% natuurlijke ingrediënten de huid om de verstikkende dode huidcellen los te laten en komt er een gezonde nieuwe frisse huid van binnenuit voor terug. De kruidenpeeling werkt zelfs tot 10 dagen na de behandeling intensief door in de huid en activeert in deze dagen de celdeling.

Effectief bij:

 • Acne en onzuiverheden
 • Eczeem, rosacea, psoriasis
 • Vochtarme huid, milia
 • Anti-aging, anti rimpel behandeling
 • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
 • Grove poriën
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Vette, glimmende huid

Welk resultaat kunt je verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn gladder en pigmentatievlekken verminderd. Een schitterend resultaat waarbij uw klant er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.

 

De peeling is geschikt voor alle huidtypen, dus ook voor uw huid!

De kruiden worden eerst verwarmd en daarna licht  in de huid  gemasseerd. De kruidenpeeling zorgt voor een versnelde celdeling: 10 dagen in plaats van 28 dagen! Hierdoor wordt de celstofwisseling en de productie van collageen gestimuleerd, met als resultaat een jonger, strakker en frisser uiterlijk!

 

De kruiden gaan gemiddeld 6 uur na de behandeling oplossen. Je huid krijgt een rode gloed. Dit is normaal. Het betekent dat je huid intensief gaat werken, wat ook de bedoeling is. De huid is bezig met delen en vernieuwen. Deze rode gloed trekt ongeveer na 12 uur weer weg, afhankelijk van de conditie van de huid. Het is dan heerlijk verkoelend om dan regelmatig de 2B BIO OXYGEL aan te brengen, die de huid van zuurstof en vocht voorziet. De weken na de BIOPEELING moet u huid beschermd worden met een crème met een minimale beschermingsfactor van 30 !! SPF 30 of 50 

Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling voelt u de kruiden prikkelen en tintelen op en in uw huid. Alsof er een heel dun laagje glaswol op uw gezicht zit wanneer u met uw hand over uw huid aait. Tot 7 dagen na de kruidenpeeling lossen de kruiden op in de huid en geven hun werkstoffen af aan de vijfde huidlaag van de opperhuid. Het optimale resultaat ziet u na ongeveer zeven dagen.

De 2B BIOPEELING is toepasbaar als eenmalige behandeling of in een kuurverband.

Een kuur houdt in dat u 3x binnen 21 dagen een kruidenpeeling ondergaat en thuis de geadviseerde producten gebruikt. Met deze mini-kuur heeft u gegarandeerd resultaat, maar afhankelijk van het probleem en uw huidtype kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

 

Is een behandeling waarbij we;

 • Intake & huidanalyse
 • Dubbele reiniging van het gelaat 
 • De Bio Peeling wordt verwarmd en vervolgens in de huid gemasseerd
 • Bio Peeling verwijderen en tonifiëren van de huid
 • Aanbrengen vocht masker 
 • De behandeling wordt afgesloten met verzorgende en beschermende spf producten
 • Nazorg huid en product advies

 

Bio Peeling Behandeling
Duur: 60 minuten

Prijs: € 80,00 per behandeling

 

Advies:

Herhaal de bio peeling iedere seizoen. Bij speciale gelegenheden als een bruiloft, feest o.i.d. plan dan u bio peeling zo’n 10 dagen voor de belangrijke datum.

Kuur

Een kuur van 3 behandelingen € 207,00  binnen 10 a 14 dagen wordt alleen gegeven met de geadviseerde producten voor thuis als nazorg !

Nazorg Bio peeling:

Omdat de Bio peeling nog 10 dagen in je huid doorwerkt geven wij je graag enkele tips:

 • Drink 1,5 tot 2 liter water per dag. 
  Zo voert je de afvalstoffen af. Wanneer je niet voldoende water drinkt kunt je door afvalstoffen last krijgen van huid onzuiverheden of hoofdpijn. Ook kan je huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken de dag na de behandeling.
 • Gebruik de producten die na de behandeling geadviseerd worden voor een optimaal resultaat.
  Je behaalt hierdoor snellere en mooiere resultaten, en beperkt ook de kans op en evt. allergische reactie
 •  Gebruik een beschermende en verzorgende Sun Block. 
  Sluit je dagverzorging altijd af met een SPF (sun block) om zo je huid optimaal te beschermen tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

 


U kunt u gezichtsbehandeling uitbreiden met extra’s, dit kunt u ook als opmerking aangeven uw online afspraak.

Waxen van bovenlip € 7,50
Waxen van bovenlip & kin € 10,00
Waxen van bovenlip & kin & kaaklijn € 15.00
Waxen van oksels € 15,00
Verven van wenkbrauwen € 7,50
Verven van wimpers € 10,00
Verven van wenkbrauwen & wimpers € 14,00