pen

De nieuwe age loving treatment zonder naald!

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid elastisch en soepel houdt,maar in de loop der jaren neemt deze af. De hyaluron pen is zonder naald. Deze wordt op de huid geplaatst, waar we het hyaluron inschieten met een hoge druk (880 km p/u). Dit geeft een klein tintelend schokje. Deze methode pen is speciaal ontworpen om alleen de bovenste lagen van de huid te bereiken, op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi en worden verschillende laagjes over en op elkaar aangebracht. Hierdoor wordt de hyaluron opgebouwd in de huidlagen, en is na een kuur verband tot ongeveer 3 a 4 maanden zichtbaar. Hierbij gebruiken we 100% hyaluron: een vloeibare hyaluron (non crossed linked)

Een kuur verschilt van persoon tot persoon en zal tijdens een intake gesprek worden door genomen.De duur van het effect is verschillend van persoon tot persoon. Na een kuur kunt u het eventueel eens per half jaar de behandeling opfrissen zodat u minder behandelingen nodig heeft om het gewenste resultaat te behouden.

Met deze nieuwe techniek kunnen we meerder zones aanpakken en behandelen zoals de marionetlijntjes, rooklijntjes en de neuslip-plooi, en in sommige gevallen de rimpel tussen de wenkbrauw.

PERFECT VOOR DE LIPPEN
Ook is de hyaluron pen ideaal voor het natuurlijk opvullen van de lippen. Hierbij gebruiken we de Saypha (voorheen Princess) Hyaluronic Dermal filler van Croma. Een cossed-linked (is niet voor opbouw). Deze filler houdt ongeveer 6 maanden aan. Het is belangrijk na de behandeling veel water te drinken. Hyaluron heeft een geniaal water bindend vermogen. Dus voor een optimaal resultaat: water drinken! Gelieve even niet te sporten (48 uur), geen sauna i.v.m overmatig zweten.

VOORDELEN VAN DE BEHANDELING
Het fijne van deze behandeling is is dat we geen naalden gebruiken.en dmv een multi shot systeem gaan we precies te werk. Zo gaat er in elke lijn een shot van 0.05 ml. Het fijne van hyaluron is dat het een lichaams eigen stof is, het volledig afbreekbaar is en het vocht aan trekt en vasthoud.

Een filler is dus een tijdelijke volume boost die in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund wordt geïnjecteerd. Hierdoor is een mooie en natuurlijke uitstraling gegarandeerd.

WELKE RIMPELS WORDEN BEHANDELD MET FILLERS?

De rimpelzones die voor een filler behandeling in aanmerking komen zijn:

– Lippen opvullen
– Rokerslijntjes
– Marionetlijnen
– Neus-lippenplooi

janssen-cosmetics
anbos-wit-2