Daarbij krijgt U een verkoelend collageen peptiden masker waardoor de huid meer volume krijgt, strakker wordt en gaat stralen.
Het masker is doordrenkt met collageen ondersteunende peptiden, en voedingsstoffen die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken.
HydroPeptide belooft na de eerste behandeling een jeugdiger, voller, gladder en strakker resultaat met blijvende verbetering tijdens de daaropvolgende dagen. Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid. Elk HydroPeptide product bestrijdt de tekenen van huidveroudering en biedt de mogelijkheid om de verzorging te personaliseren om zo ook huidproblemen als de gevoelige huid, acné en hyperpigmentatie te behandelen.

VOOR WIE IS HET:
Alle huidtypes die behoefte hebben aan een huidverbeterde behandeling.

De belangrijkste fasen van deze  behandeling zijn:
 • Intake huidanalyse
 • Dubbele Reiniging
 • Moduleren wenkbrauwen
 • 2 Peelingen
 • Kleine onzuiverheden verwijderen
 • Toner & Serum
 •  Bindweefsel Massage
 • Colageen Polypetide gelaatsmasker
 • Serum & Oog Serum
 • Moisturizer & Spf Crème
 • HydroPeptide Product en huidadvies verzorging voor thuis

Uw huid verbeteren?
Is samenwerken…….

Behandelingen in de salon worden afgestemd op uw huidbehoefte

Het is belangrijk voor het resultaat dat de juiste producten 2x per dag thuis gebruikt worden.

Tijdsduur per behandeling: 90 minuten
Kosten per behandeling: € 107,00

HydroPeptide gelaatsbehandelingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling.
Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten  ontgiften en verjongen de huid.

Elk HydroPeptide huidverzorgingsproduct bestrijdt de tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen zowel in de salon waar u de boost behandeling krijgt als met de producten welke u thuis gebruikt om het resultaat te behouden. U kunt zelfs met 2x daags gebruik van de cosmeceuticals in 4-6 weken een prachtig resultaat krijgen zonder salon behandeling!

Tijdens deze behandeling bespreken u wensen, stellen een behandelplan op en u krijgt advies voor de *thuisverzorging met de producten van HydroPeptide.

HydroPeptide Luxe Colageen Facial Treatment

Tijdsduur per behandeling: 90 minuten
Kosten per behandeling: € 107,00

Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.

Hydropeptide


U kunt u gezichtsbehandeling uitbreiden met extra’s, dit kunt u ook als opmerking aangeven uw online afspraak.

Waxen van bovenlip € 7,50
Waxen van bovenlip & kin € 10,00
Waxen van bovenlip & kin & kaaklijn € 15.00
Waxen van oksels € 15,00
Verven van wenkbrauwen € 7,50
Verven van wimpers € 10,00
Verven van wenkbrauwen & wimpers € 14,00