hydro-ult-foto

HydroPeptide®

Introductie Behandeling  

HydroPeptide Meet & Treat. Maak kennis met de wereld van anti-aging, peptiden, fruitzuren en collageen. Tijdens deze korte maar intensieve behandeling willen wij je zoveel mogelijk laten ontdekken wat HydroPeptide voor je huid kan betekenen. Je huid zal stralen Wow & Glow! We gaan in deze behandeling je huid Reinigen en boosten. Ook maken we foto’s om je te laten zien wat HydroPeptide voor je huid kan betekenen bij thuisgebruik van de producten.

Bent je nog niet eerder bij Beautysalon Cynthia geweest?  En wil je graag kennis maken?

Maak dan nu gebruik van deze speciale Kennismakingsactie!

HYDROPEPTIDE MEET & TREAT

Deze behandeling bestaat uit:

  • Intake gesprek en huidanalyse
  • Dubbele Reiniging van gelaat en decolleté
  • Dieptereiniging d.m.v een peelings
  • Toner & Serum
  • Gezichtsmassage
  • Crème Masker
  • Moisturizer & Spf Crème
  • HydroPeptide Product en huidadvies verzorging voor thuis

Uw huid verbeteren?
Is samenwerken…….

Behandelingen in de salon worden afgestemd op uw huidbehoefte

Het is belangrijk voor het resultaat dat de juiste producten 2x per dag thuis gebruikt worden

.

 

HydroPeptide gelaatsbehandelingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling.
Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten  ontgiften en verjongen de huid.

Elk HydroPeptide huidverzorgingsproduct bestrijdt de tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen zowel in de salon waar u de boost behandeling krijgt als met de producten welke u thuis gebruikt om het resultaat te behouden. U kunt zelfs met 2x daags gebruik van de cosmeceuticals in 4-6 weken een prachtig resultaat krijgen zonder salon behandeling!

Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.

Tijdens deze behandeling leer u de producten kennen, we bespreken u wensen, stellen een behandelplan op en u krijgt advies voor de *thuisverzorging met de producten van HydroPeptide.

 

Deze kennismakingsbehandeling is eenmalig te boeken voor het speciale tarief van € 55,00

Tijdsduur per behandeling: 60 minuten 
Kosten per behandeling: € 55,00

anbos-wit-2
2b-biobeauty
pur-cosmetics
hydropeptide-wit
exyvianca-logo-wit-klein