klapp-cosmetics-afbeelding-boven-aan-de-tekst-als-je-pagina-opent

Behandelen, verwennerij, aanbevelen – deze drie woorden vormen de basis van de Klapp -filosofie.

Met het uitgebreide assortiment van Klapp Cosmetics kunnen wij u steeds een behandeling op maat aanbieden.

Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van huidverbetering kits. Deze zijn persoonlijk voor u samengesteld en bestaan uit hoogwaardige krachtige werkstoffen. Speciaal afgestemd op uw huidtype en huidprobleem. U voelt het en anderen zien het! Alle behandelingen zijn compleet uitgebreid en bestaan uit het volgende; Reiniging, huidanalyse, epileren, dieptereiniging & fruitzuurpeeling, speciale maskers met intensieve werkstoffen, serum, dag/nachtverzorging. Tijdens deze behandeling krijgt u tevens een ontspannings massage van gelaat, hals, decolleté.

Klapp A Classic Retinol Thermo Face Gym Treatment

Anti-aging behandeling met hoogwaardige vitamine A,C,E. Intensief hydraterend effect, vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, verfijnt poriën en de huidteint word verbeterd.
Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het verlopen van de huidfuncties. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzym activiteit van de verouderende huid, als ook op het herstelmechanisme van de huid in het algemeen. KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. Zichtbaar resultaat!

Duur: 90 minuten

Klapp Hydra Collagen Silk Intensive Treatment

Helpt de huid op langere termijn haar eigen genezend vermogen te versterken.Door het gebruik van de nieuwste biotechnologische werkstoffen hervindt de huid haar natuurlijke evenwicht. Vooral de droge en gevoelige huid faalt in haar eigen beschermingsfunctie, waardoor schadelijke stoffen makkelijk de huid kunnen binnendringen. Immun voorkomt huidbeschadigingen, verhoogt weerbaarheid, geeft verloren energie terug en werkt dusdanig vroegtijdige veroudering doeltreffend tegen. Versterkt het afweersysteem van de huid en biedt onmiddellijke verzachting bij irritaties. De huid reageert minder gevoelig en is beter beschermd. Ideaal voor vochtarme en geïrriteerde huid.

Prijs: 
Duur: 75 minuten

Klapp A Classic Power Boost Treatment

Anti-age verzorging voor de rijpere huid; voor een frisse en soepele huid. De gebruikte micro retinol heeft een stimulerende werking op het herstelmechanisme van de huid.Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstrucuur en het functioneren van de huid.Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect  op de collageenproductie. Klapp Cosmetics maakt hiervoor gebruik van zuiver Retinol.
(speciaal voor iets rijpere huid en gaat huidveroudering tegen, tevens goed voor acné in de overgang)

Duur: 90 minuten


Vitamine C Pure Boost

C PURE van KLAPP, de compacte kracht van vitamine C. Deze anti stress vitamine is levensnoodzakelijk voor de huid en biedt een afweer tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten. Vocht inbrengend en het verleend de huid veerkracht en elasticiteit.

Een unieke formule concentreert zich effectief op de problemen van de huid: vrije radicalen worden afgeweerd, het bindweefsel word verstevigd en het vochtverlies actief bestreden. Een verzorging met kalmerende, egaliserende en antibacteriële werking. Het verbeterd het huid reliëf en werkt de productie van vrije radicalen tegen. Door stimulatie van de collageenbiosynthese ziet de huid er glad, jong en fris uit.

Uitermate geschikt voor rokershuiden en beginnende huidveroudering.

Prijs: €77,50

janssen-cosmetics
anbos-wit-2