mesotherapie

Meso filler, 5 jaar jonger in één behandeling

Mesotherapie is een succesvolle huidverjongende behandeling voor de preventie of het herstel van de zichtbare tekenen van huidveroudering. Je kunt hierbij denken aan rimpels, volumeverlies en structuurverbetering. Mesotherapie is maatwerk; door de samenstelling van de juiste ingredienten werken we samen naar een stralende huid.

Mesofiller

Welke vorm van Mesotherapie er wordt gegeven wordt bepaald aan de hand van een analyse van de huidconditie. Naar aanleiding van deze analyse stellen we een op maat gemaakt programma samen, bestaande uit actieve vitamines, aminozuren, collageen en hyaluronzuur. Deze werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging door rimpels van binnenuit op te vullen, wat resulteert in een frissere, gezondere en strakkere huid. De Mesogun kan perfect worden ingesteld op het huidtype en de rimpeldiepte en dosering van het in te brengen product.

Meso filler is een Mesobehandeling voor het gezicht met direct resultaat. Bij deze behandeling worden de rimpels opgevuld met hyaluronzuur. De basisstof is een zuiver, natuurlijk, hooggedoseerd hyaluronzuur. Het puurste hyaluronzuur van niet-dierlijke oorsprong is 100% biologisch afbreekbaar. De Meso filler behandelingen zijn bijzonder stabiel waardoor ze in het lichaam minder snel worden afgebroken, met een langdurig effect als gevolg. Het verjongende effect is na de behandeling met hyaluronzuur direct zichtbaar. Meso filler kan worden toegepast op de neus- lippenplooi, kraaienpootjes, frons, liplijnen en mondhoeken.

De behandeling

De Mesotherapie behandeling duurt ongeveer twintig minuten en wordt veelal als niet pijnlijk ervaren. Dit komt doordat de Mesogun ervoor zorgt dat iedere injectie met exact dezelfde kracht en op exact dezelfde diepte wordt uitgevoerd.

Na de behandeling

Na de behandeling kleurt de huid rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag je dit koelen met icepacks. De roodheid en zwelling trekt meestal na een paar uur weg.

Het resultaat

Mesotherapie voor het gezicht is uitermate geschikt voor een doffe huid met een vermoeide uitstraling en helpt oneffenheden en huidschade door o.a. roken, luchtvervuiling en zonlicht te herstellen. Het resultaat is afhankelijk van het aantal micro-injecties evenals van de juiste samenstelling van de verschillende natuurlijke stoffen. Mesotherapie voor het gezicht geeft de huid weer een gezonde glans en zorgt voor een gezonde mooie kleur op de wangen. Je krijgt weer een frisse, uitgeruste uitstraling. Behandeling met de Meso Skinfill (hyaluronzuur) geeft een resultaat van 8 tot 10 maanden. Daarna kun je behandeling bijhouden, door een touch up één keer per jaar.

janssen-cosmetics
anbos-wit-2