unnamed-2

C PURE van KLAPP, de compacte kracht van vitamine C. Deze anti stress vitamine is levensnoodzakelijk voor de huid en biedt een afweer tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten. Vocht inbrengend en het verleend de huid veerkracht en elasticiteit.

Een unieke formule concentreert zich effectief op de problemen van de huid: vrije radicalen worden afgeweerd, het bindweefsel word verstevigd en het vochtverlies actief bestreden. Een verzorging met kalmerende, egaliserende en antibacteriële werking. Het verbeterd het huid reliëf en werkt de productie van vrije radicalen tegen. Door stimulatie van de collageenbiosynthese ziet de huid er glad, jong en fris uit.

Uitermate geschikt voor rokershuiden en beginnende huidveroudering.

Prijs: €75,00
Duur: 90 min.


Behandelen, verwennerij, aanbevelen – deze drie woorden vormen de basis van de Klapp -filosofie.

Met het uitgebreide assortiment van Klapp Cosmetics kunnen wij u steeds een behandeling op maat aanbieden.

Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van huidverbetering kits. Deze zijn persoonlijk voor u samengesteld en bestaan uit hoogwaardige krachtige werkstoffen. Speciaal afgestemd op uw huidtype en huidprobleem. U voelt het en anderen zien het! Alle behandelingen zijn compleet uitgebreid en bestaan uit het volgende; Reiniging, huidanalyse, epileren, dieptereiniging & fruitzuurpeeling, speciale maskers met intensieve werkstoffen, serum, dag/nachtverzorging. Tijdens deze behandeling krijgt u tevens een ontspannings massage van gelaat, hals, decolleté.

janssen-cosmetics
anbos-wit-2