Hydropeptide is marktleider in anti-aging producten op basis van peptiden. Ze gebruiken de meeste soorten en varianten in hun producten. Sinds 2004 hebben ze een revolutie teweeggebracht dankzij de wetenschap van de epigenetica. Met de kracht van peptiden die als celboodschapper functioneren werken ze op cellulair nivo. Dit heeft een positieve werking op de hydratatie, fijne lijntjes en een egale huidskleur. De formules hebben meer dan 60 verschillende peptiden in combinatie met voedende werkstoffen zoals hyaluronzuur en plantenstamcellen. Des te meer peptiden soorten in een product zitten, des te beter de werking is.

WAT ZIJN PEPTIDEN

Peptiden zij hele kleine moleculen die doordat ze zo klein zijn heel goed de huid kunnen binnendringen. Hier aan gekomen “communiceren” ze met je huidcellen en zetten ze aan het werk bijvoorbeeld door het stimuleren van de collageenaanmaak of een betere hydratatie.

ONS FAVORIETE HYDROPEPTIDE PRODUCT

Dat is toch wel het Hydropeptide Power Serum. Het bevat veel verschillende peptiden en dit serum gebruiken we in bijna alle Hydropeptide behandelingen.

HET RESULTAAT EN DE HYDROPEPTIDE ERVARING

Na slechts één behandeling zie je al een goede verbetering en ziet je huid er stralender en frisser uit. Maar des te meer en des te langer je producten met peptiden gaat gebruiken zal het resultaat steeds beter worden. Wij geven je graag advies hierover.

anbos-wit-2