Gezichtsbehandelingen

Voor het intensiever reinigen en het verbeteren van de huidconditie. Bij deze gezichtsbehandeling wordt gekeken naar de probleemzones van de huid en hoe wij deze zo goed en snel mogelijk kunnen verbeteren. Deze behandelingen zijn van Klapp Cosmetics.

Acne behandelingen

De Acne behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid. Verstopte poriën en puistjes worden effectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt tegengegaan. De acne behandeling brengt de huid weer in de natuurlijke balans en zorgt voor een mooie en gezonde uitstraling.

Huidverbeterende behandelingen

Ouder worden vinden we vaak niet zo leuk, onder andere doordat onze huid de leeftijd laat zien. De huid wordt slapper, gaat hangen, is minder doorbloed, grauw van kleur enzo. Maar dit kan ook anders! Door een huidverbeterende behandeling bij Beautysalon Cynthia te nemen.

Peelings

Losse behandelingen

Ook voor de losse behandelingen kunt u in de salon terecht. De losse behandelingen zijn te combineren met een behandeling. Wij doen ook Mooie Ogen Treament (epileren,verven wenkbrauwen en wimpers). Op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen.

Wimperextensions

Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Wimperextensions is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar er toch goed uit wil zien. Kortom de lange volle wimpers waar iedere vrouw van doomt.

janssen-cosmetics
anbos-wit-2