Een perfecte behandeling om rimpels en fijne lijntjes Pijnloos en zonder naalden te verminderen en de huid te verstrakken!

Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam geleidelijk steeds minder collageen, hyularonzuur en elastine. Zoals op het plaatje te zien is begint dit proces al vanaf een leeftijd van rond de 25 jaar!!

De afname zorgt voor rimpels en fijne lijntjes en de meeste onder ons willen hier graag wat aan doen en een natuurlijke manier heeft vaak onze voorkeur. —

Hoe werkt het ?

De draden worden precies in een rimpel of lijntje aangebracht samen met een speciaal stamcel serum die nodig is om de draden te laten oplossen.
Omdat collageen een lichaamseigen stof is herkent hij deze en krijgt hij op die plek een boost om collageen aan te maken zodat de huid voller, gladder en gehydrateerd wordt.

De behandeling

Met een collageen draad behandeling zie je meteen resultaat! Gaan de rimpels meteen helemaal weg? Nee.. maar ze worden wel veel minder diep!

Door de collageen draden formule op de huid aan te brengen, wordt de losheid verminderd en wordt de veroudering vertraagd, daarom is deze behandeling bijvoorbeeld ook geschikt om preventief in te zetten bij al een leeftijd van 30 jaar.

Een collageen behandeling is een complete gezichtsbehandeling met een:

 • Reiniging
 • Peeling
 • Microneedling
 • Collageen draden
 • Collageen Ampul
 • Dagverzorging
 • Huidadvies

Om maximaal resultaat te behalen en te behouden wordt de behandeling in kuurvorm aangeraden.

Kuurverband:

 1. 3 behandelingen, met tussentijd van 10-16 dagen
 2. Na 3 maanden nog 1 behandeling
 3. Daarna herhalen na 5/6 maanden

(voor optimaal, continue resultaat, is het verstandig om dit te blijven doen)

Wanneer er nog maar minimale rimpels en lijntjes te zien zijn en je het verouderingsproces wilt vertragen dan is af en toe een onderhoudsbehandeling voldoende. O.a lifestyle bepaald hoe lang het effect van deze behandeling zichtbaar is. Een goede huidverzorging thuis is daarom aan te raden na deze behandeling.

Prijs: 97,00

Je kunt je gezichtsbehandeling uitbreiden met extra’s, dit kunt je ook als opmerking aangeven met de online afspraak.

 • Waxen van bovenlip of kin € 8,00
 • Waxen van bovenlip & kin € 11,00
 • Verven van wenkbrauwen € 9,50
 • Verven van wenkbrauwen & wimpers € 17,00

Huidverbeterin

 

Wist je dat een behandeling zonder thuisverzorging met passende producten uiteindelijk maar 30% huidverbetering oplevert?

Hydropeptide heeft voor elke huidwens en elke huidconditie passende thuisverzorgende producten en behandelingen. Thuis dagelijks je huid op de juiste manier verzorgen met passende producten is 70% huidverbetering.

Wil je echt werken aan een mooiere huid?

Ik help je graag om producten te vinden die passen bij jouw actuele huidconditie. Maar vooral: die passen bij jou!