Eerste Kennismaking

Ben je nog nooit bij mij in de salon geweest?

Dan is de eerste behandeling een kennismakingsbehandeling!

Onze huid is constant aan veranderingen onderhevig, daarom is het belangrijk deze goed te onderhouden. Interne en externe factoren zoals leeftijd, milieu, hormonen, stress en weersinvloeden spelen hierbij een rol. Door een juiste manier van behandelen zullen deze factoren de huid minder kunnen beschadigen en kan je de huid weer herstellen.

Ik kan mij voorstellen dat je het lastig vindt om te beslissen welke behandeling goed voor je is. Daarom heb ik deze kennismakingsbehandeling voor je samengesteld. Hierbij bespreken we jouw wensen en wat de mogelijkheden zijn. Na een korte intake ga ik jouw huid analyseren en starten we direct met de behandeling die het beste bij jouw huid past. Hierdoor leer ik jou en jouw huid kennen, zodat we een goed behandelplan kunnen opstellen om jouw huid te verbeteren en/of te verjongen.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Iedere vrouw is uniek, met haar persoonlijke levensstijl, huidtype en wensen.

Daarom is de behandeling afhankelijk van de kwaliteit van jouw huid en welk doel we voor ogen hebben.

Aan de hand van je antwoorden bespreken we jouw huidwensen en kijken we welke producten voor thuisgebruik daarbij passen. En we nemen de indicaties en eventuele contra-indicaties door.

Na de intake ga ik je huid reinigen en bekijk ik je huid en kijk ik o.a. naar welk huidtype je hebt, elasticiteit, pigmentschade, rimpels, enz. Dan maak ik een foto zodat we na een aantal behandelingen het resultaat kunnen zien.

Hiermee zetten we de eerste stap om jouw huid in goede conditie te krijgen. Na de behandeling krijg je een persoonlijk behandel- en product advies om jouw huid verder te verbeteren en/of te verjongen.

 

Mijn doel is er voor te zorgen dat jouw huid er gezond en stralend uit gaat zien!

Prijs: € 75,00
Duur: 90 min