Janssen Cosmetics

Kwaliteit en innovatie voor een stralend resultaat!

Janssen Cosmetics was het eerste Duitse bedrijf dat verzorgingsproducten op de markt bracht waarin het beste uit de farmaceutische industrie en de cosmetica werd verenigd. Bij deze zogenaamde cosmeceuticals gaat het om verzorgingsproducten die gebaseerd zijn op meerdere hoogst effectieve en efficiënte actieve bestanddelen. Ze combineren pure schoonheidsbehandeling aan hoogwaardig wetenschappelijk cosmetica onderzoek. Elke cosmeceutical-lijn berust op actieve ingrediënten die optimaal zijn afgestemd op een specifiek huidtype, en leidt tot zichtbare en meetbare resultaten. Met cosmeceuticals verzorg je de huid niet slechts aan de oppervlakte, maar de heilzame effecten dringen er diep in door. Ze zijn precies afgestemd op de verschillende behoeftes van de huid, waardoor het huidprofiel onmiddellijk langdurig verbeterd.

JANSSEN COSMETICS – WE BEAUTIFY THE WORLD

Janssen Cosmetics bij Beautysalon Cynthia de salon bieden wij u verschillende gezichtsbehandelingen aan, kijk voor de mogelijkheden onder behandelingen.

RESULTAAT: een prachtige, stralende en levendige huid. Door middel van producten thuis, kunt u dit grotendeels vasthouden tot de volgende behandelingen.

Voor ieder huidtype is er een aparte verzorgingslijn:

  • Dry skin; voor de normale droge en vochtarme huid
  • Sensitive skin; voor de gevoelige en couperose huid
  • Oily skin; voor de onzuivere huid
  • Combination skin; voor de gecombineerde huid
  • Demanding skin; voor de rijpere veeleisende huid
  • Regenaration skin; voor de rijpere veeleisende huid rond de overgang
  • Fair skin; voor een egale huid

Beautysalon Cynthia biedt een diverse aanbod van Janssen Cosmetics aan. Wil je een product aanschaffen? Neem dan contact op met schoonheidsspecialist May.

 


Klapp Cosmetics

Intensieve, huidverbeterende behandelingen

Ervaar het vernieuwende resultaat van de Klapp Cosmetics gezichtsbehandelingen bij Beautysalon Cynthia.

KLAPP Cosmetics is pionier in de schoonheidsbranche en staat synoniem voor innovatieve en vooruitstrevende cosmetische behandelingen. „Made in Germany“ wordt daarbij als onze kwaliteitsbelofte gezien. Meer dan 36 jaar ervaring en de continue research naar en ontwikkeling van nieuwe hightechingrediënten en -methoden leiden tot een grote tevredenheid over het behandelingsresultaat bij de KLAPP-consument. Klapp neemt een bijzondere positie in in de cosmeticawereld met een zeer rijk en innovatief assortiment van producten.

Met de hoogwaardige producten van klapp kunnen wij mooie huidverbeterende behandelingen aanbieden. KLAPP behandelingen, vrij van minerale olien, parabenen & PEG’s. Dermatologisch getest.

Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van huidverbetering kits.  Deze zijn persoonlijk voor u samengesteld en bestaan uit hoogwaardige krachtige werkstoffen.  Speciaal afgestemd op uw huidtype en huidprobleem.  U voelt het en anderen zien het! Alle behandelingen zijn compleet uitgebreid en bestaan uit het volgende; Reiniging, huidanalyse, epileren , dieptereiniging & fruitzuurpeeling, ampul met HC 4 apparaat, speciale maskers met intensieve werkstoffen, serum, dag/nachtverzorging. Tijdens deze behandeling krijgt u tevens een ontspannings massage van gelaat, hals, decolleté.

Informeer welke behandeling bij uw huidbeeld past!


2B BioBeauty CHINEESE KRUIDENPEELING

De nieuwe generatie verzorgingsproducten 2B Biobeauty vormt in samenwerking met de 2B Biopeeling een echte verjongingskuur voor de huid. De producten van 2B Biobeauty geven in combinatie met de Biopeeling effectieve ondersteuning voor huidverbetering. Zeer doeltreffend bij huidproblemen zoals Acne, Pigmentvlekken, Littekens, Couperose, Rimpels, Vale doffe huid etc. De hoogtechnologische en kundig samengestelde actieve bestanddelen beantwoorden de verwachtingen van de moderne vrouw van nu. 2B BioBeauty staat garant voor een uiterst doeltreffend behandelingsprogramma met topresultaten!


Karaja

 

janssen-cosmetics
anbos-wit-2