.

 

 

 

 

Hydropeptide

 

Deze prachtige lijn met huidverzorgingsproducten valt niet voor niets regelmatig in de prijzen vanwege spectaculaire resultaten. Je huidverzorgingsroutine moet net zo uniek zijn als je DNA. Met HydroPeptide kan dat. Het is een cosmeceutical die de kracht van meer dan 60 peptiden gebruikt die elke huid individueel op celniveau verbetert.

 Waarom HydroPeptide?

Beautysalon Cynthia gelooft in HydroPeptide omdat ik het resultaat zien en het wetenschappelijk is bewezen. Het laat ongeëvenaarde anti-agingsresultaten zien op het gebied van hydratatie, versteviging en het verminderen van lijntjes en rimpels. Daarnaast zijn de producten een genot om te gebruiken door de heerlijke geurbeleving. Behandelingen met HydroPeptide zijn daarom qua resultaat en beleving een luxe weldaad maar je kunt deze producten ook thuis gebruiken.

Ervaar de kracht van Hydropeptide

Ervaar zelf direct zichtbare resultaten van een HydroPeptide behandeling bij mij in de salon! Bel mij voor een afspraak of maak online een afspraak dan heb ik meteen je gegevens in mijn agenda staan.