Welkom bij Beautysalon Cynthia, praktijk voor huidverbetering en huidverzorging,

Beautysalon Cynthia is gespecialiseerd in behandelingen ten behoeve van huidverbetering en huidverjonging. Door de kennis en ervaring kunnen wij samen gericht een behandeling samenstellen, geheel naar uw behoeften en wensen.

Naast de ultieme wellness-ervaring van een huidverzorgende behandeling van de merken  HydroPeptide en Emotion Skin Care huidverbetering heb ik mij ook gespecialiseerd op het gebied van behandelingen die een zichtbare huid-verbetering bewerkstelligen.

Regelmatig volg ik trainingen om mij verder te blijven ontwikkelen en mijn kennis “up to date” te houden. Dit is iets wat ik voor mijzelf belangrijk vind maar vooral ook belangrijk vind naar mijn klanten toe.

Inclusief een frisse uitstraling en een mooie glow. Belangrijk en interessant is het te weten dat 30% van het resultaat ontstaat in de salon, de overige 70% voltrekt zich thuis op basis van een professioneel thuisverzorgingsadvies. Door mijn kennis en ervaring kunnen wij samen gericht een behandelplan samenstellen, geheel naar je huidbehoeften en wensen. De huid naar een gezonder en mooier niveau brengen doen we samen, door de behandelingen hier in de salon in combinatie met de producten voor thuis. Deze producten vullen de salonbehandelingen zinvol aan zodat we samen nog meer en langdurig resultaat kunnen behalen. Zo leveren wij samen kwaliteit aan jouw welzijn.

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Laat u adviseren en zet daarmee de eerste stap op weg naar een gezonde, egale huid. Neem vrijblijvend contact op voor eventuele verdere vragen.

 

Beautysalon Cynthia is aangesloten bij de De Huidprofessional wat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.

Misschien mag ik je binnenkort begroeten.

Stralende groet

May Ubachs